Razno...
|
|
pafff1987 | Date: Saturday, 26-Dec-2009, 9:35 PM | Message # 41
|
ADMIN BRE
Group: Administrators
Status: Offline
| Uhvatio vuk zeku. Sretne ga lija pa ga pita: Šta ćeš da radiš sa zekom? Praviću rakiju. - odgovori vuk. Kako to? Pa kad oni mogu da prave pivo od jelena, mogu i ja rakiju od zeca.
Don ILIJA BRE Kao i uvek volim djavolice
| |
| |
pafff1987 | Date: Saturday, 26-Dec-2009, 9:36 PM | Message # 42
|
ADMIN BRE
| Došao tip u posetu tašti, a ona ga pita: Boga ti, zete, ima li u vašem mestu još onih divnih lubenica? Sećaš se kako sam rekla da bih pola života dala za jednu takvu... Kako da se nesećam, zato sam vam i doneo dve.
| |
| |
pafff1987 | Date: Saturday, 26-Dec-2009, 9:37 PM | Message # 43
|
ADMIN BRE
| Gde spava miš od hiljadu i sto trideset i četiri kila? Gde god oće!
| |
| |
pafff1987 | Date: Saturday, 26-Dec-2009, 9:37 PM | Message # 44
|
ADMIN BRE
| Vraćaju se 2 mrava iz lova na slonove, pa jedan pita drugog: Jesi li nešto ulovio? Jok! Lažeš! Šta ti je to među zubima?!
| |
| |
pafff1987 | Date: Saturday, 26-Dec-2009, 9:37 PM | Message # 45
|
ADMIN BRE
| Dođe slavonac u dalmatinsku gostionu i reče: Ja bih pivo! Na to mu konobar odgovori: A ti pivaj, ko ti brani?
| |
| |
pafff1987 | Date: Saturday, 26-Dec-2009, 9:38 PM | Message # 46
|
ADMIN BRE
| Šta pita svinja utičnicu? Ko je tebe bre zabetonirao!?
| |
| |
pafff1987 | Date: Saturday, 26-Dec-2009, 9:39 PM | Message # 47
|
ADMIN BRE
| Duva zeka pod drvetom i prolazi dabar: Zeko, daj mi malo. Beži bre, budalo. Malo samo, zeko, jedan dim. Ajd', ali samo jedan dim. Povuče dabar dim, zahvali se zeki i krene dalje kroz šumu. Sretne ga slon, i pita ga: Dabre, jesi l' malo povukao, a? Aha, eno zeka duva tamo ispod drveta, pa mi dao dim. Ode slon kod zeke i kaže: Zeko, daj mi dim, molim te. Beži bre, budalo, jesam li ti malo pre dao a vidi na šta ličiš!
| |
| |
pafff1987 | Date: Saturday, 26-Dec-2009, 9:39 PM | Message # 48
|
ADMIN BRE
| Igraju golf u pustinji Mojsije, Isus i neki starac. Prvi gadja Mojsije. Udari on lopticu, leti loptica prema rupi, i taman da uđe, kad se digne ogromna oluja i vetar oduva lopticu u pm. Mojsije se iznervira, ali šta će. Sledeći udara Isus. Udari on lopticu, ide loptica prema rupi, kad dune vetar, i nabaci pesak tako da se loptica odbije i ne uđe u rupu. Isus se tako iznervira, polomi svoj štap i baci ga. Uzme starac štap, raspali lopticu visoko u vis. Naiđe orao i uhvati lopticu u kljun i nosi je. Počne strašna oluja, provala oblaka, i munja razvali orla tačno iznad rupe, on ispusti lopticu i uđe loptica u rupu, bez koske. Isus, sad stvarno iznerviran, prodere se: "Ćale, sad si stvarno preterao!"
| |
| |
pafff1987 | Date: Saturday, 26-Dec-2009, 9:39 PM | Message # 49
|
ADMIN BRE
| Vrabac gleda crva kako jede jabuku i misli: " Da li da ga pojedem odmah ili kad se dobro najede?... Ma bolje da sačekam, biće sočniji i deblji kad pojede još jabuke..." Maca gleda vrapca i misli: " Da li da ga odmah pojedem ili ... ma sačekaću da pojede crva, biće onda deblji i ukusniji.. " Crv se nažderao jabuke, proviruje iz rupe ... vrabac to jedva dočeka, kljucnu ga i proguta. Maca skoči da uhvati vrapca, ali ovaj polete i maca upade u bure puno vode. Naravoučenije: Sto duža predigra, to maca vlažnija.
| |
| |
pafff1987 | Date: Saturday, 26-Dec-2009, 9:39 PM | Message # 50
|
ADMIN BRE
| Bila 2 zemunca na slavi. Jedan počeo da jede prstima, a drugi će: Nožem, brate, nožem... A ovaj će na to: Koga, brate, koga?!
| |
| |