Razno...
|
|
Gimli_Car | Date: Monday, 14-Dec-2009, 8:37 PM | Message # 11
|
Group: VIP
Status: Offline
| Čovjek pobjegne iz zatvora gdje je proveo 15 godina i provali u neku kuću tražeći novac i oružje. Pronalazi mladi par u krevetu. Naređuje momku da izađe iz kreveta i veže ga za stolicu. Dok je privezivao djevojku za krevet, popeo se na nju, ljubio joj vrat i šaputao na uho, a onda je ustao i otišao u kupaonicu. Dok je bio tamo, muž kaže svojoj ženi: "Čuj, ovaj tip je osuđenik koji je pobjegao iz zatvora, pogledaj mu odjeću! Vjerojatno je proveo mnogo vremena u zatvoru i nije vidio ženu godinama. Vidio sam kako te je on poljubio u vrat. Ako želi seks, ne odupiri se, ne žali se, učini sve što ti on kaže , bez obzira koliko ti je sve to odvratno. Ovaj tip je vjerojatno vrlo opasan. Ako ga razljutimo, on će nas ubiti. Budi jaka medena, volim te. " Žena šapćući odgovara: "A ne, on nije ljubio moj vrat. Šaputao mi je u uho. Rekao da je gay, misli da si sladak, a pitanje je bilo imamo li vazelina. Rekla sam mu da je u kupaonici. Budi jak medeni, i ja tebe volim!"
| |
| |
Gimli_Car | Date: Monday, 14-Dec-2009, 8:38 PM | Message # 12
|
| Putnik na zadnjem sjedištu taxija je bio prvi put u gradu i svidjela mu se neka crkva pa potapše vozača po ramenu kako bi ga o tome nešto i priupitao! Vozač zaurliče, izgubi kontrolu nad autom, umalo udari autobus, uspaničen vrišti i dalje, popne auto na pločnik, jedva izbjegne pješake i zaustavi auto tek centimetar ispred izloga! Na to će putnik:" Molim Vas, oprostite, nisam ni slutio da bi Vas lagani dodir po ramenu mogao tako uplašiti. U Vašem gradu vas vjerovatno često pljačkaju! " Vozač: "Ma idi u pizdu ...!!! Danas mi je prvi dan da radim kao taxista. Zadnjih 20 godina vozio sam mrtvačka kola !"
| |
| |
Gimli_Car | Date: Monday, 14-Dec-2009, 8:39 PM | Message # 13
|
| Pita unuk baku sta je to sex. Kaze ona, ovo ti je ovako: Kad je u drugom svetskom ratu dosao Svaba kod mene i silovao me, i posle platio 10 maraka, to ti je sex. Onda se vratio u jedinicu i doveo celi vod. Svi su me silovali i svaki je platio po deset maraka. To ti je grupni sex. A sta je onda ljubav pita unuk... E pa ljubav su izmislili partizani, koji nisu hteli da plate.
| |
| |
Gimli_Car | Date: Monday, 14-Dec-2009, 8:48 PM | Message # 14
|
| Bio simpozij pivara, a u pauzi ljudi odluce da nesto popiju. Predstavnik Heinekena naruci Heineken. Onaj iz Budweisera naruci Bud. Onaj iz Stelle naruci Stellu. Samo Irac iz Guinessa naruci Pepsi. Pitaju ga ostali: "Pa dobro, kako mozes na simpoziju pivara naruciti Pepsi?" Tek ce Irac: "Pa... Kad vi necete pivo, necu ni ja."
| |
| |
Gimli_Car | Date: Monday, 14-Dec-2009, 8:49 PM | Message # 15
|
| Grupi mačaka dosadilo sjediti kod kuće, te im kaže najstariji: - 'Ajmo van nešto jeb4ti. - A što to znači jeb4ti? - pita najmlađi mačak. - 'Ajde s nama pa ćeš vidjeti. Izađu oni van, stoje na uglu, mački nigdje, veljača, hladno... Smrznu se oni k'o p1čke. Poslije odredenog vremena javlja se onaj najmlađi: - Ja mogu jeb4t još samo pet minuta, onda moram ići doma.
| |
| |
Gimli_Car | Date: Monday, 14-Dec-2009, 8:55 PM | Message # 16
|
| Na poslu razgovaraju uz kafu dvije kolegice: Kakav seks si imala jucer? Katastrofa... Muz je dosao sa posla, u 3 minute je pojeo rucak, poslije toga 4 minute seksa, a poslije dvije minute je zaspao. A kod tebe? Kod mene fantazija. Muz dosao kuci, poveo me na preukusnu romanticnu veceru, poslije smo se setajuci sat vremena vracali kuci, poslije svijece i sat vremena ekstra predigre, poslije sat fantasticnog seksa, a na kraju smo, zamisli, sat vremena razgovarali. Jednom rijecu bajka! U isto vrijeme razgovaraju dvojica kolega: Kakav seks si imao jucer? Super! Dolazim kuci, rucak na stolu; pojeo sam rucak, iseksao sam se i zaspao. A kod tebe? Kod mene katastrofa. Dolazim kuci, nema struje, jer sam zaboravio platiti racun za struju. Zato sam zenu izveo negdje na veceru. Klopa bez veze, a bilo je tako skupo, da nisam imao novaca da se vratimo sa taksijem, pa sam morao ici kuci pjeske! Dolazimo kuci, a tu naravno nema struje, pa sam morao upaliti te proklete svijece! Bio sam tako bijesan da je trebalo sat vremena dok mi se digne, a poslije nisam mogao sat vremena svrsiti, a na to sve skupa sam tako popizdio, da joś sat vremena nisam mogao zaspati!!
| |
| |
pafff1987 | Date: Saturday, 26-Dec-2009, 9:18 PM | Message # 17
|
ADMIN BRE
Group: Administrators
| OTAC:"Sine jel istina što pišu novine da Facebook zaglupljuje ljude? SIN:"Šta, wtf, omg, jbt, lol!"
Don ILIJA BRE Kao i uvek volim djavolice
| |
| |
pafff1987 | Date: Saturday, 26-Dec-2009, 9:18 PM | Message # 18
|
ADMIN BRE
| Kako djevojka zove debelog momka bez para? - Svinjo! A debelog momka s parama??? - Medo moj!
| |
| |
pafff1987 | Date: Saturday, 26-Dec-2009, 9:19 PM | Message # 19
|
ADMIN BRE
| U školi profesor sedeo pored peći na drva i dosadilo mu da ga deca svaki sekund nešto zapitkuju, pa im kaže: • Djeco, prvo izbrojte do 100 pa mi nešto kažite! Malo kasnije, profesor primeti da je mali Mujica napravio zabrinutu facu. Upita ga: • Što je Mujice? Zašto s' takav? • 96, 97, 98, 99,100! Profesore, gori vam kaput!
| |
| |
pafff1987 | Date: Saturday, 26-Dec-2009, 9:20 PM | Message # 20
|
ADMIN BRE
| Zašto su se u Bosni pojavila klizišta. - Krenula zemlja za seljacima u gradove.
| |
| |