Stvari koje devojka ne bi trebalo da radi: - Da ne smara po ceo dan telefonom porukama (gusi).
- Ukoliko je izasao do grada sa ortacima da ga pusti to je njegovo vreme.
- Ako se dogovarate kad da se vidite jednom kada padne dogovor nema promena.
- Da se drzite dogovora (pod ovim se podrazumeva ispaljivanje zbog drugarica, i tako tih stvari).
- Da ne ocekujete uvek njegov poziv ili poruku - imate i vi ruke i usi.
Stvari koje bi trebalo devojka da cesto radi:
- Kad je tuzan - Zagrli ga, poljubi (ne navaljuj da ispitujes o cemu se radi sam ce reci ako zeli)
- Kad je srecan - Raduj se s njim (iako ti mozda nije do toga)
- Seti se da prva pozoves, pustis poruku, pokazes da ti je stalo.
- Cimni ga kad najmanje ocekuje - Izmamices mu osmeh na lice i bice mu drago
Neke stvari o muskarcima koje devojke trebaju da razumeju.
1. DA LI SU DEVOJKE UVEK NA DRUGOM MESTU, POSLE NASIH STRASTI KAO STO SU SPORT, RACUNARI, TEHNIKA, ITD?
Mnoge devojke postavljaju to pitanje. Bilo da se radi o njihovom decku, ili drugu cak i bratu, reklo bi se da cudna opcinjenost, za sve sto je u vezi sa sportom, tehnikom i računarima, u potpunosti preovladava nama. To sigurno nije tacno, to je trenutak dokazivanja onog sto smo mi svaki pojedinac zasebno. Tako da ne trudite se da to promenite vec se potrudite da razumete to i pustite nas da uzivamo u onome sto volimo bilo to da su igranje igara online, igranja fudbala ili sta vec. Trudite se da naucite da postujete, ako vec ne volite, ono sto mi volimo. Mi cemo vam sa nase strane biti jos privrzeniji i bliskiji.
2. DA LI SU MOMCI ISTO TAKO STIDLJIVI KAO DEVOJKE ?
Da, jednako smo stidljivi ako ne cak i vise. Dok se devojke, ne ustrucavaju da nacine prvi korak i da budu smele da izraze ono sto zele i osećaju, mi sa druge strane imaju ogroman strah od odbacivanja, i uglavnom smo uzasno nervozni pred prvi izlazak sa vama.
3. DA LI SU SVI MOMCI U SUSTINI ISTI?
Koliko puta devojka kaze "Ma svi su oni isti". Pa devojke mi bi onda mogli za vas da kazemo "Ma sve ste iste" (ovo se naravno ne govori u pozitivnom kontekstu). Dalke ako mislite da su sve devojke iste i ako sebe smatrate takvom (dobro znate kakve cure sve postoje) onda slobodno mozete da kazete da su svi momci isti. Naravno da se i mi razlikujemo kao i vi. Uglavnom, ako je neko imao dosta nesrecnih iskustava i po tome sudi, opet ne znaci da ne postoje momci vredni svake paznje samo tesko ih je naci. Tu ce se doveka prebacivati da su momci losi zato sto devojke ne valjaju i obrnuto. Sizifov posao je to objasniti.
4. NE MOZEMO BEZ FUDBALA
Mozemo, ali ne dugo Savet za svaku devojku - nikada, ali NIKADA ne uznemiravaj svog decka dok je u toku neka vazna utakmica Svetsko prvenstvo, Liga sampiona, Evropsko prvenstvo, UEFA kup ili derbi izmedju ZVEZDE i PARTIZANA!!! Fudbal je ipak najvaznija sporedna stvar na svetu! Shvatite, gledanje fudbala je religiozan cin! Naravno postoje momci koji ne prate fudbal ali su u manjini.
5. KUHINJA JE NAS NEPRIJATELJ
Vecina nas je potpuno bespomocna kada se nadje u kuhinji - cast Dzejmiju Oliveru i izuzecima. Jedino sto umemo da spremimo sigurno su sendvic i neka salata, mada je i salata ponekad pod velikim znakom pitanja - sve to seckanje i mesanje... Pranje sudova je teska naucna disciplina (sala, ali...), dok je bilo koje kuvanje u rerni jako tesko posto izlazi sva ta toplota, a i uvek zagori. Inteligentna zena ce svog izabranika polako, ali sigurno uvoditi u cari spremanja obroka i pranja sudova zajedno, a sve ce poceti onom cuvenom: "Dragi, molim te, dodaj mi serpu..."