Cigani
|
|
Gimli_Car | Date: Monday, 14-Dec-2009, 8:24 PM | Message # 11
|
Group: VIP
Status: Offline
| > Kresnuo cigan neku mladu nevinu, pa ga malo ogulio. Vrati > > se kuči, pa > > da malo smanji bolove, izvadi jogurt iz frižidera, sipa u > > čašu, pa ga > > umoči. To sve krišom gleda ciganka, pa se misli: > > "Da sam juče umrela, ne bi znala, da ga tako > > puni."
| |
| |
Gimli_Car | Date: Monday, 14-Dec-2009, 8:24 PM | Message # 12
|
Group: VIP
| > Ošišao se Mali ciga do glave, I dodje kuči pred majku: - > > "Mama, mama > > pogledaj, ja sam sada skinhed! > > - "Šta s' bre? Dodji 'vamo!" Ubi majka > > maloga od batina. > > Posle pola sata batina, nailazi čale, I Mali opet pred > > njega: - "Tata, > > tata vidi ja Sam sada skinhed!" > > Uhvati I čale da leši klinca, pa ga I on još pola sata > > izudara. > > Gleda Mali ciga: "U majku mu, tek sam sat vremena > > skinhed, a več mrzim cigane!"
| |
| |
ИгорВетерникНСЦЗ | Date: Sunday, 20-Dec-2009, 8:31 PM | Message # 13
|
Group: Junior Member
| Kako se zove ciga u autobusu??? IzbaCI GA
| |
| |
pafff1987 | Date: Saturday, 26-Dec-2009, 9:31 PM | Message # 14
|
ADMIN BRE
Group: Administrators
| Vojnik hvata Cigu kako se šunja po graničnom pojasu, sa nekim sumnjivim torbama... Stoj! Gde ćeš ti, Cigo? E, jebi ga! Sad nigde, kume!
Don ILIJA BRE Kao i uvek volim djavolice
| |
| |
pafff1987 | Date: Saturday, 26-Dec-2009, 9:32 PM | Message # 15
|
ADMIN BRE
| Došao Ciga kod doktora i viče: Doktore, pomagaj, ujela me zmija! D: Gde te je ujela? C: Tamo kod potoka!! D: Ali, na kojem te mestu ujela? C: Ama, tamo kod potoka! D: Ali, za šta te je ujela? C: Nizašta, samo sam prolazio!
| |
| |
pafff1987 | Date: Saturday, 26-Dec-2009, 9:36 PM | Message # 16
|
ADMIN BRE
| Četiri Cigana nose kadu, kad iza ćoška se pojavi frajer sa dvocijevkom i ubije svu četvoricu. U to se podiže iz kade skinheads i kaže: "Jeli brate, što mi izbuši gume?"
| |
| |
pafff1987 | Date: Saturday, 26-Dec-2009, 9:41 PM | Message # 17
|
ADMIN BRE
| Pita ciganka cigu šta znači reč SITUACIJA. "Pa situacija ti je kad dođeš kući sa posla i zatekneš mene i komšinicu kako vodimo ljubav." Tek će ciganka:"Znači, situacija je kad dođeš kući sa posla i zatekneš mene i komšiju kako vodimo ljubav." " Ženo, nemoj da mešaš batine sa situacijom."
| |
| |